Installatiewerk 

Installatie en aanleg waterleiding, gasleiding en riolering maken deel uit van de installaties in uw woning die het leefklimaat en comfort verhogen.

Het leidingwerk moet voldoen aan regels op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

De kwaliteitsaspecten vindt u terug in het duurzame karakter van de materialen die worden toegepast. Dit betekent voor u een investering voor de lange termijn.

 

Ook bij doe-het-zelf klussen is het van belang om de juiste materialen te gebruiken voor uw gas- water- en cv installaties. Denk daarbij aan de veiligheid voor uzelf en uw omgeving.  Wij verzorgen graag voor u de aanleg van de installaties, maar adviseren u ook bij de aanpak van uw klus. Daarnaast kunt u alle benodigdheden bij ons verkrijgen.   

 

 

Lekkage 

Bij lekkages van installatiedelen kan er grote schade of een onveilige situatie ontstaan. De lekkages worden opgespoord en de leidingen gerepareerd of opnieuw aangelegd. Veelal wordt er in nauw overleg met een verzekeringsmaatschappij, expert of tussenpersoon samengewerkt om voor u de juiste aanpak te bepalen.

 

 

Legionellapreventie

De Legionella bacterie leeft in water en kan door verspreiding en inademing van fijne druppeltjes mensen besmetten. Daarom is Legionella-preventie een vereiste voor alle installaties en situaties waarin water kan worden verneveld.

 

 

                    

 

                            Bel 0344 641793 info@weijmanloodgieter.nl of Klik hier

 

                                                                                           

 


2003 - 2023 copyright Loodgieters- verwarmingsbedrijf H Weijman. Tijnagel 15 6626 BW Alphen Telefoon 0344641793 Postbus 15 4050 EA Ochten