Inspectie van daken & goten

Door daken en goten jaarlijks door ons te laten controleren (inspectie) en te laten reinigen is er veel schade aan gebouwen te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om daken en goten tijdig te vervangen om lekkage en gevolgschade voor te zijn. Laat daarom uw goten en dakbedekking tijdig door ons reinigen en vraag om inspectie.

 

Als u van plan bent uw huis of bedrijfspand te (laten) schilderen is het belangrijk vooraf te bekijken of er lekkages zijn. Schade door lekkages vallen niet binnen de garantie van uw schilder of verfleverancier. 

 

Dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor platte of hellende daken op de markt. De meest bekende zijn bitumen / teer of kunststof zoals pvc, ebc, en dergelijke. Het voordeel van kunststof is dat het na jaren bijna volledig recyclebaar is. De levensduur is vaak anderhalf of tweemaal langer dan van bituum, terwijl de kosten nauwelijks verschil maken.

 

Isolatie

Een rendabele investering is om gelijktijdig met het vervangen van uw dakbedekking uw dak te voorzien van (extra) isolatie. Dit scheelt u enorm in de energiekosten.

In een aantal gevallen komt u daarmee voor subsidie van de overheid in aanmerking.

 

Dakgoten

Dakgoten worden veelal gemaakt van zink, koper, rvs en kunststof. Er wordt vooral gekozen voor duurzame materialen. Naast de functie van het opvangen van regenwater wordt de dakgoot vooral gezien als de omlijsting van uw woning. De dakgoot vormt de overgang tussen dak en gevels. Laat u daarom verassen door ons ambachtelijk vakwerk.

  

 

                 Bel 0344 641793 info@weijmanloodgieter.nl of Klik hier

 

 

    

     

                               

     

         Dakdekker aan het werk    

 

 

 

        

 

           

 

 

 

            

      

   

 


2003 - 2023 copyright Loodgieters- verwarmingsbedrijf H Weijman. Tijnagel 15 6626 BW Alphen Telefoon 0344641793 Postbus 15 4050 EA Ochten